Reste CAS kort med cirkel

Jeg er altid på jagt efter ideer til at få brugt nogle af alle de mange rester jeg tror vi alle har liggende. I min søgen efter inspiration faldt jeg over en masse CAS (Clean And Simple) kort med cirkler på Pinterest, som fik mig til at tænke – hvordan får de cirklen så perfekt med strimler? Så her er mit bud på hvordsn cirklerne kan laves.

Jeg har først lavet en masse strimlerne af forskellige rester af karton, jeg har her både varieret farver og bredde. De er limet på et stykke klar plast (overhead) med lidt afstand i mellem strimlerne.

Derefter har jeg standset en cirkel ud med Gittes Eget Design – Basis Cirkler.

Den perfekte cirkel med luft mellem strimlerne.

Jeg har også lavet nogle med en border die. Der findes så mange forskellige så man kan jo vælge hvad man har. Jeg har laver flere små strimlerne i Samme  farve ved at lægge dien med nøjagtig samme afstand flere gange.

Og igen kan man jo vælge hvor bred man ønsker strimlen og hvor tæt de skal ligge.

Og så til alle kortene, jeg har igen kigges i alle mine rester af udstandsninger mm. Når jeg laver CAS kort kan jeg godt lide at der er noget struktur på baggrunden, giver lige den ekstra lækkerhed. Cirklerne er alle sat på med skum puder.

Dette kort har jeg brugt Simple and Basic baggrunds die A6 Sunrays, tekst die fra Gittes Eget Design Brush Smil. Liggestol og drink er Gummiapan dies fra 2022 julekalenderen (den med 31 “låger”). Enamel dots er fra Gittes Eget Design.

På dette kort har jeg brugt en Embossing folder – Crafters  Companion: Parquet  til baggrunden. Svampene er stempler fra Gummiapan farvet med pistress ink, teksten er die fra Gittes Eget Design: Brush Tillykke og enamel dots er også Gittes eget design.

På dette kort har jeg brugt en baggrunds die og her har jeg valgt at lægge farvet karton under for at fremhæve de fine små flag. Bierne og  bikuben er fra Marianne Design,  grenen kan jeg ikke huske hvilken die der er brugt, teksten er die fra Gittes Eget design: Frisk Font Kram og Enamel dots igen også fra Gittes Eget Design.

 

Dette kort er laver med 3D enmbossing folder fra Tim Holtz: Entangled. Insektet er også lavet med Tim Holtz dies: Funky insects, teksten er Gittes Eget design: Frisk Font Grib dagen. Enamel dots er fra Simple and Basic.

På dette kort har jeg brugt en baggrunds die fra Pink Fresh Studio. Fuglene er ByLene design, teksten er Gittes Eget Design: Brush Tillykke, Enamel dots fra Simple and Basic.

På dette kort er der brugt en baggrunds die med hjerter og rødt karton under. Kan ikke huske hvor hjerterne er fra men tekst,  Banner die og enamel dots er Gittes Eget Design.

På dette kort er baggrunden lavet med Tim Holtz 3D embossing folder: Brickwork, teksten er fra Gittes egne Design. Stemplet er fra My Favorite Thing og enamel dots fra Simple and Basic.

På det sidste kort har jeg igen brugt 3D embossing folder fra Tim Holtz: Tree  Rings,  bladene er lavet med sæt fra Marianne Design: Herbs and Leaves, tekst og Banner die fra Gittes egne Design,  enamel dots fra Simple and Basic.

 Tak fordi du kiggede med

Else

10 thoughts on “Reste CAS kort med cirkel

  1. Wauw, hvor er de flotte. Jeg er vild med effekten af strimlerne på de hævede cirkler, men resten af kortene er også bare wauw. TAK for deling af denne fantastiske mulighed. Det skal helt sikkert snart prøves af

  2. Virkelig flotte kort. Super ide at bruge rester på den måde. Skal helt sikkert afprøves.

  3. Waue virkelig skønne og lækre kort – elsker den måde du har brugt cirkel og strimler på 😍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.