Så går turen til Frankfurt og Creative World

I dag – fredag – går turen for mit vedkommende de cirka 800 kilometer sydpå til Frankfurt, hvor den efterhånden mest betydningsfulde fagkreamesse foregår fra lørdag til tirsdag. Jeg skal dog kun være der to dage, for når man bor på en ø, så går der også altid lige lidt ekstra tid med at rejse frem og tilbage.

For at citere en god gammel sang med Kaj & Andrea:
”Først med bil – og så med skib – og så med bil – og så med fly – og så med taxi (eller tog eller bus) – og endelig er vi fremme*. Det håber jeg da at jeg er i hvert fald.

Som sædvanlig når jeg skal rejse, så er det ikke uden forhindringer – og denne gang er de startet allerede inden afgang.
At færgen så oveni har været aflyst i tre omgang i den forløbne uge gør det så heller ikke nemmere  – eller mindre stressende for den sags skyld.

Jeg havde for tre måneder siden booket hotel lige ved siden af Messe Frankfurt, men jeg fik så en mail onsdag eftermiddag om at hotellet var totalt overbooket pga. en systemfejl.
Så de har flyttet mig til et andet hotel i en forstad 6-8 kilometer væk (fordi alt i nærheden af messen er selvfølgelig totalt udsolgt så sent). Det var lige en streg i regningen, for jeg havde jo glædet mig til at være i gåafstand fra såvel messecenteret som shoppemuligheder og spisesteder.
Nu skal jeg så i stedet bo i noget der ligner et industrikvarter, men jeg kan da se at der ligger en Lidl lige om hjørnet. Så meget shopping bliver det nok ikke til.

Nå, men nu håber jeg at jeg har haft min andel af udfordringer i denne omgang, og at resten går glat, så jeg kan begynde at glæde mig til messen.

Igen har flere af de store brands meldt deres ankomst (Sizzix, Spellbinders, WRMK, Dress My Craft, Gelli Arts, 3L, Kuretake, Lavinia Stamps, PaperArtsy og Studio Light foruden en masse af de helt store grossister og distributører, som repræsenterer forskellige mærker), og en del af dem har nogle spændende designere med til at lave demonstrationer på standene.
Bl.a. ved jeg at Simon Hurley, Yana Smakula, Pete Hughes, Janene Meyerowiz, Zoe Hillman, Jaime Echt og mange andre har meldt deres ankomst ved demobordene.

Umiddelbart ser det ud som om der er lidt flere udstillere end sidste år, men stadig langt fra så mange som før Corona kom og væltede verden om på hovedet.

Men pyt – jeg glæder mig under alle omstændigheder til at komme ned og kigge og gramse og mærke og prøve en masse ting. Og købe en masse – det kan jeg jo nok ikke undgå. Og rende ind i en masse krea-folk, som jeg bl.a. kender fra de tidligere messer.

I videst mulige omfang skal jeg nok forsøge at lave nogle statusopdateringer på Sociale medier (Facebook og Instagram) – og jeg skal nok også blogge her på siden, så snart jeg kan finde tid til det.
For jeg ved at rigtigt mange af jer sidder og tripper derude og er spændte på at følge med i hvad der er hot og trendy i vores papirverden.
Og jeg brænder også altid for at dele alle de spændende ting, som jeg støder på undervejs på min tur rundt i hallerne.

Her får I lige en lille appetitvækker i form af nogle af de mere farverige oplevelser jeg havde dernede i 2023.

3 thoughts on “Så går turen til Frankfurt og Creative World

  1. Så spændende! Jeg håber, at du får et godt værelse trods det er et stykke væk. Rigtig god tur og nogle fantastiske dage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.