Nye tider, nye skikke – også her på bloggen

Indimellem må man prøve at vende tingene lidt på hovedet og gøre tingene anderledes.

Vi  –  det kreative team og jeg selv  –  har igennem efterhånden rigtig mange år blogget på stort set alle hverdage året rundt.

Men tingene ændrer sig, og hvor det førhen mest var blogge og bruger-forums vi alle sammen kommunikerede på om vores hobbies, så er der i dag mange andre muligheder.
Ikke mindst f.eks. facebook og Instagram.

Så fremover vil du ikke komme til at se helt så mange nye blog-indlæg som førhen.
Til gengæld vil vi forsøge at putte lidt mere “kød” på lidt flere af de fremtidige indlæg i form af f.eks. små billedserier og/eller video’er, så de bliver værd at læse og at vende tilbage til igen og igen. Og så vi på den måde får opbygget en slags videns-database til glæde for alle jer kunder.

Samtidig vil det kreative team dele flere ting på deres egne facebook- og Instagram profiler.
Du kan finde links til de aktive sider i præsentationen af team’et her: Det Kreative Team.

Og så vil du på Hobbybodens facebook-profil indimellem også få links til ældre blogindlæg, som jeg synes fortjener en genudsendelse, fordi der er tale om sjove teknikker.

Jeg synes vi skal starte med at genudsende DETTE blogindlæg, hvor jeg har lavet et par kort vha. resist-teknik fra udskæringer i Wax Paper.
Det er i øvrigt et godt genbrugs-trick, hvor man bruger noget, som man ellers ville have kasseret  –  og den slags idéer har vi jo allesammen brug for her i januar, hvor pengene kan være små.

Det var en teknik jeg lærte på et kursus i USA med Sandy Allnock for efterhånden en del år siden. Men jeg synes den er så sjov.

Med til historien hører også, at efter kurset, hvor jeg i forvejen var en lillebittesmule star struck, tog mod til mig og gik op til Sandy for at overbringe hende en hilsen fra Charlige i Danmark (det var dengang Sandy stadig stod for OWH – Operation Write Home – som var den amerikanske pendant til OSH – Operation Skriv Hjem).
Så snart jeg havde overbragt min hilsen, så fór Sandy op som en trold af en æske og gav mig en kæmpe krammer. Dén skulle jeg så overbringe til Charlie, når jeg så hende igen.
Tror I lige at jeg blev helt paf (og endnu mere star struck)  –   men hun var virkelig en sød person, så det var en rigtig god oplevelse, og krammet blev overbragt til Charlie, da hun og jeg igen stødte på hinanden herhjemme.

– Gitte

 

 

4 thoughts on “Nye tider, nye skikke – også her på bloggen

  1. Jeg er stadig så gammeldags, at jeg elsker at læse div. blogs.
    Men jeg forstår godt ideen om at skulle forny sig.
    Jeg ser frem til de serier I vil lave, det lyder som en godt ide.
    Godt Nytår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.