Et stempel – to kort.

Jeg havde et stempel med træstruktur i skuffen, der trængte til lidt kærlighed og blæk. Jeg har lavet to kort – et hvor træstrukturen er selve kortet, og et hvor det blot er baggrund.  Mit stempel er fra Hero Arts “Designer Woodgrain”, men et hvert andet baggrundsstempel med træstruktur kan bruges. På begge kort har jeg stemplet på Kraft karton med Hero Arts shadow ink Cup o’ Joe.

På mit første kort har jeg benyttet mig af to varianter af teknikken Inlaid Die Cutting.

IMG_4648

Jeg havde ikke en hjerte-die, der var stor nok til hovedmotiv på kortet, så jeg tog hjerte-dien fra Tim Holtz sættet “Scribbles & Splats” og skar rundt om dien med min hobbykniv i stedet for at diecutte den. Efter at kanterne var blevet sværtet, limede jeg hjertet på plads igen.

IMG_4649

“Love” er en die fra Fawn Lawn. Her har jeg først stanset ordet ud i mit karton med træstruktur, samt to gange mere i almindeligt karton. Herefter har jeg limet det almindelige karton på først for at slutte af med den stemplede udgave, så ordet “love” blev hævet op i forhold til resten af kortet. Det lille røde hjerte fik en omgang Glossy Accents, og mens det stadig var vådt, dryssede jeg Distress Stickles Dry Glitter “Clear Rock Candy” over. Da det var tørt, havde det næsten et sukret udseende, som ikke passede til kortet, så jeg gav det et extra lag Glossy Accents, for at tone det lidt ned – det er svært at se, men det glitre stadig fint.

Til mit andet kort har jeg stemplet træstrukturen direkte på kortbasen.

IMG_4650

Egernet er fra det søde stempelsæt fra Hero Arts “OWH – missing you”. Jeg har malet det med ProMarkers, klippet det ud og monteret det med 3D puder.

IMG_4651

“Hello” er en die fra Lawn Fawn, som jeg har stanset ud tre gange og limet dem sammen. Teksten er stempelsættet.

Det var alt for denne gang.

Hav en rigtig dejlig dag.

 

4 thoughts on “Et stempel – to kort.

  1. Wauw, hvor er de flotte og enkle, jeg får lyst til at lave kort nu, i stedet for husligt arbejde

  2. Wauw, hvor er de flotte og enkle, jeg får lyst til at lave kort nu, i stedet for husligt arbejde

Comments are closed.