TEMA – Distress Ink: Ink Smooshing teknik

Jeg har endnu en distress ink teknik, jeg gerne vil vise jer – nemlig Ink Smooshing teknik.

IMG_4750-001

Det er en sjov teknik, hvor resultatet ikke helt er til at forudsige. På mit underlag har jeg trykket lidt farve ud fra mine distress ink puder, og derefter har jeg sprayet lidt vand på med min mini-mister. Med et stykke overheadtransparent har jeg samlet farven op ved at dyppe den i “farvepytten”, for herefter at placerer den på mit watercolor papir. Med mine fingre har jeg så “trykket” farven ned mod papiret, hvorved den så når at “vandre” lidt rundt, inden den trænger helt ned i papiret.

IMG_4753

Jeg holder mig til en farve ad gangen. Nogle af farverne blander sig fint med hinanden og skaber nye nuancer, som her hvor den røde og gule er blevet til orange, mens andre godt kan blive til en lidt ubestemmelig brun nuance i stedet. Der må man lige teste sig lidt frem på et stykke papir ved siden af først. Man kan også lade farverne tørre imellem man påfører dem, så undgår man at de blander sig. Da farverne var tørre, har jeg skåret papiret til med den største die fra sættet “diagonal stitched rectangle stax” fra MFT, stemplet et citat med et stempel fra gemmerne, samt pyntet med lidt pailletter og lidt Glass Glitter “Gold Rush” fra Prima.

IMG_4754

Her har jeg sat en diecut på kortet i stedet. Det er en movers & shapers “Vintage Fan & Globe Set” fra Tim Holtz. Papiret er ligeledes skåret til med rammen fra MFT som på kortet ovenover. Stemplet er fra Lawn Fawn “Color My World”, hvor jeg har masket det ene ord af, for efterfølgende at stemple det i en anden farve end de andre.

IMG_4757

Igen lidt pailletter som pynt. Jeg ved ikke, om man kan se det på billedet, men jeg gav den farvede baggrund en tur med min Wink of Stelle pen, så den nu glitre så fint og diskret.

Hav en god dag.