Præsentation af endny et nyt Design Team medlem – Anne

Så kan jeg præsentere jer for vores andet nye medlem af Design Team’et, nemlig Anne, som er vendt tilbage på holdet efter nogle års fravær.
Anne er superdygtig og mægtig kreativ, så jeg blev rigtig glad, da hun sagde jatak til at være med igen  –  og jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet.

I den kommende weekend er der mulighed for at møde begge de nye DT-medlemmer til Scrap i Ejsing  –  og Anne har faktisk allerede en workshop / demo på programmet sammen med KarinaHadsten.

2mS2O3PM4Li3VsnnoPFrlrCX3HEHfcvggVOlMimczLQ,TrBxSZ2ucHnOk1DtoXJO4yusRJzbgNqTgvSthBVd_aA (2)

Jeg giver ordet videre til Anne:

Hej

Jeg hedder Anne Andersen, jeg er 40 år og jeg har scrappet siden 2007.

Jeg har tidligere været med i Designteamet, men har holdt nogle års pause og nu er jeg klar igen og glæde mig til at være med og vise, hvad jeg laver.

Jeg laver både kort, LO’s, tags og minialbums.
Gennem årene har min stil både udviklet sig og ændret sig, men farverne lyseblå, brun, grøn og lilla har altid været gennemgående.
I øjeblikket bruger jeg meget stempler, stencils, distress inks og spray – hvilket tit kan ses på mine fingre 🙂  Det kan bare ikke undgås at blive beskidt når man hygger sig med at være kreativ.

Dem jeg scrapper sammen med driller mig ofte, fordi jeg gemmer stort set alt!. Jeg kan næsten ikke få mig selv til at smide rester ud – hvilket I også vil komme til at se i mine projekter her på bloggen.

Noget af det nyeste jeg har lavet er invitationer til en kollegas fødselsdag. Jeg har selv lavet baggrunden – i efteråret var jeg gæstedesigner for Gitte og lavede et indlæg om processen – men skulle du have fået lyst til at se mere, så kig forbi Hobbyboden i Ejsing eller til Convention hvor jeg vil sidde og vise hvordan jeg gør.

Jeg glæder mig til at hilse på en masse af jer.

På gensyn

Anne

IMG_0517

 

IMG_0527

IMG_0532

IMG_0534