Layout fra convention – GUL BUS

Til convention i Middelfart i marts var der en udfordring, hvor man skulle lave et LO med farven GUL. Vi har i flere år været kendt, som pigerne i den gule bus, men bussen er nu desværre solgt 🙁 Men derfor var det jo oplagt at benytte lejligheden til at lave et minde-LO om den gule bus. Den har vi haft super mange gode ture i – både til Holland og Belgien. Ja og selvfølgelig til Ejsing og Middelfart.

Layoutet har jeg lavet på et stykke hvidt karton, som jeg har sprayet og stemplet lidt på med gul og brun. Opbygningen er lavet omkring de 3 billeder, som jeg har sat lige forskudt i den højre halvdel af siden. Og så er der kastet en masse lækkert pynt på, som kan ses bedre på de efterfølgende billeder.

GulBus1

Her lidt af pynten til venstre for billederne. Der er lidt journalling. Nogle skønne gule blomster og en af mine favoritter – en halv træramme. Lidt ostelærred. Halvperler, en mønt og så kan man se nodestempel på baggrunden og noget texture paste.

GulBus2

Her er vi i højre side – igen et par halve trærammer. En lækker sommerfugl fra Tim Holtz. Uret på baggrunden er lavet med sværte gennem en stencil – Time for love.

GulBus3

Nederst er der lidt mere pynt – bla. i form af en træ-bil, som fik lidt gul spray, så den passede perfekt til LO’et.

GulBus4

Tak fordi du kiggede med.

-KarinaHadsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.