Tema – Guld: Varm embossing med stempel

Fik leget lidt mere med GULD-temaet. Jeg havde en ide om at stemple med et baggrundsstempel eller lignende og varm embosse det i guld. Jeg havde i forvejen gang i mine baggrunde, som er lavet med lidt texture paste og noget distress spray og derefter skåret ud i mindre stykker.

GULD1

Jeg fandt et passende stykke og stemplede med mit hjerte-splat-stempel med en embossing ink. Dvs. en lim på stempelpude. Derefter dryssede jeg guld embossingpulver på og hældte det overskydende fra og smeltede det til sidst med varmepistolen. Så var min baggrund klar. Jeg distressede kanterne og lavede en matte i en matchende grøn. Monterede det hele på et hvidt kort og pyntede med min absolut favorit sommerfugl fra Tim Holtz. Sættet består af 2 sommerfugle – hver sommerfugl i 2 lag. Jeg bruger oftest kun det ene lag, men er vild med de muligheder de 2 lag giver.

Til sidst et tillykke fra dette sæt: Hertelig tillykke med dagen. Jeg er blevet rigtig glad for at bruge tillykke-delen af det sæt. Men set i bakspejlet burde dette kort have haft hele teksten – det ville passe perfekt med HJERTELIG tillykke. Nå men det er for sent nu.

Her er lige et nærbillede af kortet, hvor man bedre kan se hjertesplatterne. Man kan også ane lidt af en stjerne i venstre side, som er texture paste fra baggrunden.

GULD2

Og endnu et nærbillede, hvor lyset falder, så man rent faktisk kan se at det er guld. Sommerfuglen er også blevet pyntet med en enkelt halvperle.

GULD3

Tak fordi du kiggede med. Håber det var til inspiration.

– KarinaHadsten