Bag topper fra Make & Take på Scrap-a-Mania

Til Scrap-a-Mania i Roskilde holdt jeg en Make&Take, hvor deltagerne fik lov at lave et lille gavemærke. Til det havde jeg brugt denne søde Bag Topper die fra Marianne Design.

Dien er egentlig beregnet til at sætte på toppen af en lille gave- eller cellofan pose, men jeg havde valgt at bruge den som dobbelte gavemærker. Så kunne folk selv vælge, om de ville have skrivefelt indeni, eller om de ville gemme den til en pose derhjemme.

Her har jeg brugt dien som tiltænkt, nemlig som pynt på toppen af en pose “snemandssuppe”, men den kunne sagtens laves i andre temaer end jul. Put en sut og et par babysokker ell lign. i posen og brug “babyfarver” til bag topperen, pynt med sløjfen og fx en die cut af en elefant – så har du en fin lille barselsgave.

Die til den lille søde sløjfe følger også med i sættet. Den er nem at lave – der er huller, så den kan samles med enten en brads i midten, eller som jeg har gjort med det lille bånd rundt om.

Og her ser du det gavemærke, deltagerne fik lov at lave.

Der er fint plads til skrivefeltet indeni.. og ja.. der var en lille ting til Gitte indeni 😉

Gavemærket er enkelt pyntet med to grangrene lavet med die-sættet “Holiday Greens, mini” fra Tim Holtz, samt grankoglen fra die-sættet “Petra’s Twigs” fra Marianne design. Teksten er fra stempelsættet “Juletid” af Gitte’s eget design.

Tak til alle, der havde lyst at deltage i min Make&Take – det var rigtig hyggeligt 🙂

Håber, I andre har fået lidt inspiration til brugen af bag topper die sættet.

Tak fordi du kiggede med 🙂

Tina Mathisen

2 thoughts on “Bag topper fra Make & Take på Scrap-a-Mania

Comments are closed.