TEMA – Hurtige julekort i sidste øjeblik: Et par enkle julekort

Jeg faldt over en rulle meget bred glimmertape forleden dag og fik en ide. Monterede det på karton og skar disse fine juletræer ud. Med dem på kortet skal der ikke meget mere pynt til.

Det ene kort lavede jeg med striber af gammelt julepapir jeg havde liggende og så bare en stemplet tekst, det andet fik en matte af papir der er distresset i kanterne og lidt twine i bunden.

FullSizeRender_4

Det tredje julekort er meget enkelt men også meget sødt syntes jeg. Jeg lavede 5 cirkler med en rund die med stitches, klippede små firkanter ud som ophæng til julekuglerne og så blev de monteret på kortet – nogen direkte på kortet og nogen med 3D puder. Og så bare en tegnet snor til at hænge i og et tekststempel fra Gittes julesæt, og vupti kort færdigt. Jeg er lidt vild med denne enkle stil.

FullSizeRender_3

Tak fordi du kiggede med

Gitte aka Godtesen