Kort med “hemmelig” besked

Da Gitte fik et bestemt die-sæt hjem fra My Favorite Things, måtte det bare hjem til mig. Disse dies er faktisk med til at lave en form for interaktivt kort, da modtageren selv skal afsløre den “hemmelige” hilsen. Så hva’ hulen er det dog for nogle dies jeg fabler om! Kom og se med her….

Det hele handler om disse super fede dies fra My Favorite Things Die-Namics kaldet “Essential Sentiment Rip Strips”. Sættet indeholder 2 dies, så man både kan lave en lang og en kort skjult besked. Hvis man vil, kan man lave en kortfront fyldt op med skjulte hilsner. Der er utallige muligheder.

 

Jeg fik lavet et par kort med den ene af disse dies og vil dele et af dem med Jer i dag. Et kort hen mod den maskuline stil, primær farve blå med et touch af gult.

Til kortet har jeg brugt Altenew’s “Halftone Happy” stempelsæt, som for resten er på tilbud lige nu til en super god pris! Skynd dig og få fat på det inden det bliver udsolgt. Her har jeg brugt dette stempelsæt til den stemplede del af teksten på kortfronten.

Til det store die-cut Happy ord har jeg ligeledes brugt Altenew. Her er nemlig mulighed for at få koordinerende die til stempelsættet. Dette har jeg die-cuttet både i hvidt mosgummi og hvidt karton. Ved at lime disse dele ovenpå hinanden får man en dejlig dimension til teksten.

Nu kommer vi til den hemmelige besked – for der gemmer sig jo et eller andet under denne “Rip Strip”. Beklager, men I får ikke lov til at se det, for så er kortet ligesom ubrugeligt. Men jeg vil afsløre, at der gemmer sig en tekst fra Altenew’s stempelsæt “Label Love”. Her har jeg valgt teksten “You are awesome!”. For man er da lidt ekstra AWESOME på sin fødselsdag, ik. Og desuden kan mænd lide at få ros 😉

Når man sidder og laver sådan et kort med en skjult tekst, så er jeg typen, som absolut ikke kan huske hva’ hulen det var et par timer senere. Når jeg stempler den skjulte tekst, så stempler jeg det samtidigt med også på en post-it. Så kan jeg sætte post-it sedlen bag på kortet og undgå at lave en kort-brøler senere hen.

Kreative hilsner

Pia aka Pia’s Creative World.

5 thoughts on “Kort med “hemmelig” besked

 1. Har selv købt det die sæt – synes det er genialt.
  Men den der “pull” tekst – er det en du selv har skrevet eller fra et andet stempelsæt?

  1. Hej Camilla,
   Teksten er lavet med et alfabet stempelsæt fra Lawn Fawn, som hedder Harold’s ABCs 🙂

  1. Charlie, så er det da bare om at finde den frem fra gemmerne og gi’ den lidt kærlighed og motion 😉

 2. Jeg har en tilsvarende “riv”-die – andet mærke – som jeg har brugt til kort med penge/gavekort i. Har ligesom lavet en “lomme” (det afhænger jo af, hvordan man sætter siden fast på kortet om man får lomme eller ej) med “riv”-dien placeret så den sad i toppen af lommen (bare husk, at lommen ikke må være for dyb – for ellers kan modtager ikke få fat i indholdet uden at ødelægge kortet 😮 😀 ). Fin overraskelse for modtager af kort/gave 🙂 Min die er ikke så lang som den Pia Krogh Larsen viser, men det kan man jo selv regulere (placering af plader ved udstandsning).

Comments are closed.