CHA – Så er det slut for denne gang

Skrevet af: Gitte Grønfeldt

Det er altid lidt vemodigt når en god oplevelse slutter . . . og når det er sidste dag på en dejlig messe, så har jeg lidt den samme fornemmelse, som når man sidder juleaften og alle gaverne er pakket ud og al konfekten er spist og man ved at nu er der et helt år til næste gang.

image

For det HAR helt klart været en god messe, på trods af at den virkede lidt mindre end sidste gang og at flere varemærker ikke var til stede.

For messen har jo det hele – lækre produkter man kan gramse på, inspiration i form af massevis af færdige projekter, demonstrationer og make&takes på mange af standene og en vis portion ‘celebrities’ som er ægte superstjerner i vores måske lidt nørdede verden.

image

Her er det Heidi Swapp, der demonstrerer den smarte maskine á la en lamineringsmaskine, der kan lægge guldfolie-effekter på papir og karton.

image

Og da jeg kom ned til American Crafts standen, hvor jeg havde en aftale med en af sælgerne, så kom der en sød pige/dame inde fra Project Life-standen og spurgte, om hun ikke lige skulle vise mig alle de nye produkter, mens jeg ventede på at sælgeren fik afsluttet den forrige kunde. Det var såmænd Becky Higgins selv, der begejstret fortalte om alle produkterne.

image

Messen bar præg af at papirverdenen er ved at tage en drejning og ikke længere kun er kort og scrap som før i tiden, men også masser af andre ting, hvor især ‘home decoration’ og forskellige DIY-projekter til f.eks. party-dekorationer var rigt repræsenteret på de forskellige stande. Det er dog ikke noget vi bruger ret meget i Danmark, sådan at fylde hjemmet med  osetter, pom-pom’er, guirlander og vimpler.
Og standende er ikke længere kun bygget op omrking deres papirserier, men i stigende grad om alle de andre produkter, der bliver lanceret, f.eks. stempler, dies, stencils og forskellige medier.

image

En rigtig sjov ting jeg stødt på et par steder,  er muligheden for at bruge små lys-dioder på et kort. Man kan sågar få en sølv-pen, der tegner en streg er er elektrisk ledende og forbinde den til et lille knapcelle-batteri, så man f.eks. kan sætte sin finger på og få dioden til at lyse. Eller man lave forbindelsen, så lyset først tændes når kortet åbnes.

image

Den sidste messedag er også dagen hvor de sidste ordrer skal lægges – og der er vist ingen tvivl om, at den største ordre blev lagt hos Ranger, som igen denne gang har lanceret en masse nye produkter fra bl.a. Tim Holtz, Dina Wakley og Dyan Reaveley.

image

Som altid må vi dog væbne os med tålmodighed før tingene lander i butikken – nogle af tingene er klar til shipping nu, mens andre først er planlagt til at udkomme om adskillige måneder. Det gælder bl.a. den nye BigShot i gråt/hvidt design – og dens storebror, der kan tage A4-størrelse.

image

Til sidst – et kvarters tid før messen lukkede klokken 14 – var det bare at gå ud i det skønne californiske ‘vintervejr’ som i dag bød på temperaturer op til 26 grader og strålende sol fra en blå himmel.

På vejen ud af døren passerede jeg dette skilt – og det frister jo unægteligt noget at sige ‘på gensyn’ i stedet for ‘farvel – og vende tilbage igen til næste år!

image

 

 

 

 

 

3 thoughts on “CHA – Så er det slut for denne gang

 1. Uha hvor må det bare være fedt at få lov til at gå rundt og gramse på alle de lækkerier. Glæder mig vildt til at se, hvad der har fundet nåde og sluppet gennem nåleøjet, når det begynder at dukke op herhjemme også.
  Rigtig god tur hjem til kulden og stormene her nu.

 2. Åhhh, Gitte… Sikke en oplevelse – endnu engang 🙂 Hvor må det snurre og summe i dit hoved! Alle de skønne ting og sager. Alle de berømtheder du har “mænget” dig med – og så skal du “bare” hjem til den kolde, våde danske vinter og travle hverdag…
  Den “lysende sølvpen” – mon det er én af varerne, der dukker op i butikken? Jeg syntes, den lød rigtigt spændende. Gad vide, hvor længe lyseffekten holder? For jeg kunne da godt se det for mig i et minialbum – og ikke “kun” i kort…
  Rigtig god rejse hjem – og tak for alle rejsebrevene. Det var sjovt at følge lidt med på sidelinien igen 😀

 3. Hej Gitte
  Super spændende at følge dig på din tur, tusind tak det.
  Rigtig god tur hjem.
  Mvh. Lena

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.