Fra gammel bog til Art Journal

Skrevet af Jytte

Jeg har i et par år haft denne bog liggende. Den er fyldt med smukke vintagepapirer – og nu måtte der altså findes et formål med den. Jeg har valgt, at lave den til en Art Journal. Jeg begyndte med at hive sådan ca. halvdelen af siderne ud (de er gemt til at lege med) – så nu er der plads til at blotre sig på.

Selvom omslaget egentlig er ret lækkert, så har jeg tænkt mig at gøre det endnu mere lækkert … men, det må vente til en anden gang.

Her er de første sider i bogen – og jeg er godt tilfreds, taget i betragtning af, at jeg ikke har meget erfaring med Art Journaling.

Jeg har brugt lidt af hvert på siderne, bl.a.:

Dylusions Ink Sprays i lyserøde og gule farver

Tim Holtz Stencil – Schoolhouse

Inka Gold 

Tim Holtz Distress Stain Spray – Guld

Sort Archival Ink  til stemplerne

Sort Distress Ink Pad  til kanterne

Ranger, Multi Medium Matte  til at lime udklip på med (og til at lime sider sammen)

Wink of Luna til små, gyldne detaljer

Herudover er der brugt Faber-Castell oliekridt, diverse stempler, sort tush, bobleplast med rester af gammelt maling på, diverse udklip, en stump kageserviet, stumper af gammel bogside og “ord”, som er fundet i gemmerne.

Jeg håber, at i får lyst til at prøve selv. Det er SÅ fedt!

Mange kreative hilsner,

Jytte

One thought on “Fra gammel bog til Art Journal

  1. Hold da op Jytte, de er da bare kanon fede, det er du da bestemt kommet rigtig goddt fra, må man nok sige. Glæder mig da vildt til at se, hvad der mere kommer til at ske med den hen af vejen.

Comments are closed.