Hjertekort

Skrevet af: Vivi

Jeg elsker at lege med forskellige teknikker, og lave noget der er “anderledes” – så her har jeg “fiflet” med noget embossing pulver, Fimo/Crafter’s Clay, Forskellige slags farve/maling, dies og selvfølgelig Distress ink!

Hjertet er formet i Fimo, og malet med akrylmaling og Perfect Pearls – vingerne er farvet med Distress ink – kongekronen, af kraftigt karton, har fået 3 lag “guld” embossingpulver – “metal” ornamentet bag hjertet er af genbrugs karton, der har fået 3 lag klar embossingpulver, og herefter farvet med Inka Gold. Papiret, der har været udsat for lidt af hvert, er fra Joy og Tim Holtz.

Ud af mine “fiflerier”, er der så kommet et noget anderledes kort……

Tak fordi du kiggede forbi…

/Vivi

6 thoughts on “Hjertekort

    1. Papiret har træmønster, så det var jo let nok – jeg har så klippet det i facon, lavet et par huller i det og sværtet det med Distress ink i farven Walnut Stain.

Comments are closed.