Så sødt som i gamle dage ….

Skrevet af: Jytte

De nye papirer fra Pion Design, Paris Flea Market er bare såååå yndige. Jeg var solgt på stedet, da jeg så dem – og måtte bare straks eje nogle ark. Super romantiske i så lækre farver. Top lækre simpelthen.

Jeg har brugt et par ark af de lyseblå og motivet er fra dette ark, som også er fra serien.

Jeg har brugt en af mine gode, gamle Spellbinders dies og har pyntet med en papirdoily bagved. Jeg har med vilje undladt at bruge sværte på kortet. Tanken var at få kortet til at fremstå så sart og feminint som muligt. I stedet har jeg kantet med lidt sølv stickles og pyntet med smukke halvperler, lækkert lyserødt bånd og en enkelt rose. Teksten er lavet med bogstaver fra et ark i serien – og jeg har sat selvklæbende skumpuder under for at løfte teksten lidt fra motivet.

Tak fordi du kikkede med – og ha’ en god dag,

Jytte

 

[bloginn id=”0.142459435235″]

5 thoughts on “Så sødt som i gamle dage ….

  1. Smukt kort. Glæder mig til at se det nye Pion papir på nærmere hold på Convention næste weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.