Bokeh teknik på Watercoloring

hobby

Da vi var til Scrap i Ejsing viste jeg en teknik med watercoloring og husholdingsfilm ( ses her ) …. fik jo så en masse baggrunde i overskud, som jeg må se at få brugt ;-))

Her har jeg brugt Bokeh teknikken… dvs at man laver en stencil, enten i karton eller stencils materiale ( jeg har lavet min på Silhouetten i Silhouettes Stencil Material ) med tre huller på hhv 1 1/4,  1 og 3/4 inc.  Så tager man en hvid pigment sværte ( color box ) og distresser tilfældigt gennem hullerne , som man lyster. Til sidst kan man lige tage en blending tool, der er ca 1/2 inc eller lave et ekstra hul i stencillen og så fylde ud , der hvor du synes mangler lidt. ( teknikken ses også her )

Husk at baggrunden skal være helt tørt før du bruger den hvide sværte….. bagefter kan du stemple og pynte på det som du har lyst til 🙂

 

2 thoughts on “Bokeh teknik på Watercoloring

Comments are closed.