Layoutkursus ved Lisa

Skrevet af KarinaHadsten

Til convention i Middelfart var jeg på kursus hos Lisa, som skulle lære os en masse om at skabe et råt look med masser af alternativt pynt. Papiret vi brugte er fra Riddersholm og ud over det brugte lidt lidt bølgepap. Til at bygge op og pynte brugte vi desuden noget volierehegn og nogle cutouts. Lad mig forklare detaljerne ved detaljebillederne 🙂 Først får I lige mit færdige layout. Synes selv jeg havde fundet det perfekte billede til den rå stemning. Min mand bag tremmer på Alcatraz. Hvis det skulle være endnu mere perfekt kunne man måske printe billedet i sephia og ramme de brune toner lidt bedre.

 Her ses noget af volierehegnet samt en cut out med pile som først er krøllet og har fået lidt inka gold og dernæst er flettet ind i hegnet. Jeg er også vild med de rustne sikkerhedsnåle.

Herunder ses den ene ende af den knækkede tommestok, som danner en slags halv ramme ved billedet. Her er også lidt rustne bolte og møtrikker. Og så er der noget pigtråd som er skåret ud med en die på noget karton med sølv overflade og derefter har fået noget sort akrylmaling. Man kan også se et tandhjul, som er skåret i genbrugskarton og farvet brun og til sidst har gået lidt inka gold.

Her tandhjul igen, volierehegn med filmstrimmel og pile cut out. Nedenunder er et stykke karton med embossede pile, som også har fået lidt inka gold.

Tusind tak til Lisa for et fantastisk inspirerende kursus i noget, der er meget anderledes end hvad jeg plejer at lave, men jeg er vild med det.

– KarinaHadsten

One thought on “Layoutkursus ved Lisa

Comments are closed.