Gæstedesigner: Erna – Art Journaling #1

Vi har været så heldige at få besøge af superdygtige Erna Timmer Jensen, som gennem mange år har lavet kort, art journaling, atc-kort og meget mere.

Det første indlæg fra Erna er med en skøn art journaling side med Einstein som tema.

erna-Einstein

Her er hvad Erna selv skriver:
“Jeg har altid haft et blødt punkt for Albert Einstein…. Siden her er grundet med gesso i en størrelse medium Moleskin hæfte. Farverne der er brugt: Black Marble og White Linnen maling fra Dylusions. På siden er der også washi tape (stribet sort og hvid); to sorte penne: Artline Drawing System fra Shachihata (0.1 og 0.3), Hvid pen: Uniball Signo broad (min absolutte favorit indenfor hvide penne – det er den eneste jeg endnu har fundet, som ikke laver “bare pletter”), Stempelpude: Archival Unk (Jet Black), Farveblyanter: Prismacolor (jeg har premier æsken med 132 forskellige farveblyanter – et af mine absolut bedste køb :-)); paperstubs + “Winsor & Newton”: Oil colour Sansodor) til at “flytte farverne rundt og blande med”. Stempler: Øverst Einstein: Ukendt fabrikat; nederste Einstein der rækker tunge: Viva Las Vegastamps. Stempler brugt i baggrunden: Tim Holtz: Ultimate grunge + Psychedelid grunge (begge stempeltsæt umonterede)”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.