Gæstedesigner: Erna – Art Journaling #3

Tredje art journalingside fra Erna er lige til at blive helt glad i låget af.

erna-Fugle

Erna skriver:
“Siden her er grundet med gesso – lige som de to forregående, men til forskel fra de andre er denne lavet i en størrelse large (næsten A4) Moleskin hæfte. Farverne der er brugt: Lemon Zest, Vibrant Turquoise, Cut Grass, Fresh Lime og White maling fra Dylusions + Fresh Lime og Dirty Martini Ink Sprays fra Dylusions. Mine penne: Artline Drawing System fra Shachihata (0.1 og 0.3), Hvid pen: Uniball Signo broad., Stempelpude: Archival Ink (Jet Black), Farveblyanter: Prismacolor . Stempler: Jim Holtz “Bird Crazy”. Stempler brugt i baggrunden: Tim Holtz: Slight Ultarations. Lim: Cosmic Shimmer (genialt til projekter som disse). Modeling paste + Tim Holtz Bubble stencil (tværede boblerne lidt sammen efter + sprayede dem med Fresh Lime Ink Spray, for at få det til at minde lidt om scrambled eggs 🙂 ).”

[bloginn id=”birdcrazy”]

2 thoughts on “Gæstedesigner: Erna – Art Journaling #3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.