Kort med Mini Tatered Florals

Da jeg så hvor små blomsterne i Mini Tattered Florals sættet var, tænkte jeg: “Dem får jeg da aldrig lavet…!”  Det var så helt forkert tænkt –  der fulgte nemlig et værktøj med,  der gør det let, at rulle blomsterne sammen. Værktøjet, er faktisk magen til det Quilling-folket bruger, til at rulle “strimler” med.  Jeg elsker at lave blomster, specielt rulleroser, så fluks skulle værktøjet prøves, på samtlige rulleblomster i samlingen  –  og TA-DA! Det er SÅ meget nemmere at rulle blomsterne!  Til jer der for længst har spottet det “fif”, må lige  bære over med min begejstring…..  De gule blomster på kortet, er fra Mini Tattered Florals sættet – hjemmerullet – kan man vel sige……

hk48

hk48a

hk48b

hk48c

Tak fordi du kiggede forbi…. /Vivi

 

Obs !! Der medfølger værktøj i pakken med Mini Tattered Florals  –  men hvis du har andre rulleblomster i forvejen, så kan du med fordel bruge quilling-værktøjet:

2 thoughts on “Kort med Mini Tatered Florals

  1. Dit kort er bare kanon flot Vivi og de blomster er bare såååå super cute og lækre i den flotte gule farve.

Comments are closed.