Shakerkort.

Skrevet af Karina Beck.

I dag har jeg lavet to shakerkort.

På det første kort har jeg lavet en akvarelbaggrund. Derpå har jeg stemplet Every Elle elefantan Ellie. Så standsede jeg balloner ud og sværtede dem med ombre sværter. Den lækre ramme er fra My Favourite Things. Plastikket jeg har brugt som vindue, er bare et gammelt Overhead papir. Og så har jeg brugt pailletter.

_DSC0110

_DSC0115

På kort nummer to har jeg brugt samme metode. Tekststemplet er fra Mama Elephant.

_DSC0113

_DSC0114

God dag.

Karina

[bloginn id=”ellie”]

One thought on “Shakerkort.

  1. Sikke fine shakerkort, du har lavet her Karina. De nummerballoner er da ret fede, må jeg nok sige, de skal da vist kikkes nærmere på.
    Rigtig god week-end alle sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.