TEMA – Stencils: Texture Paste farvet med Gelatos

sommerfugl....sommerfuglDSCN2567

 

Her har jeg igen brugt en stencil til at lave min baggrund. Jeg kom tre forskellige farver Gelatos på mit Craft Sheet… blandede hver farve med en smule texture paste og kom på min stencil, som jeg altid sætter fast med lidt tape, så ikke det rykker sig. Jeg startede med den lyse og bevægede mig så nedad…. brugte kun den midterste del af stencillen.

Sommerfuglen er skåret på Cameo’en og derefter guldembosset

 

Der er så mange anvendelses muligheder med stencil, og de giver mange spændende baggrunde!!!!

 

9 thoughts on “TEMA – Stencils: Texture Paste farvet med Gelatos

 1. Ett riktigt elegant kort!

  Så snyggt med fjärilen i guld till den läckra bakgrunden!

  Hoppas du får en riktigt härlig helg.
  Kram från mig till dig!

 2. Ett riktigt elegant kort!

  Så snyggt med fjärilen i guld till den läckra bakgrunden!

  Hoppas du får en riktigt härlig helg.
  Kram från mig till dig!

Comments are closed.