Nyt DT-medlem Tina – Inspireret af stencil-tema’et

På det sidste kort fra Tina i denne omgang, har hun ladet sig inspirere af vores stencil tema her på bloggen for nogle uger siden.

ftz-collage-1

Jeg har påført modelling paste gennem en mask/stencil fra Dutch Doobadoo “Bubbles”. Jeg har brugt almindeligt sytråd bag banneret fra Simon Says “Tilted Banners”.

ftz-hello

“Hello” er en die fra Mama Elephant, hvor jeg igen har stanset tre stykker ud og limet ovenpå hinanden. Det øverste lag er som på sommerfuglekortet beklædt med guld folie fra ICrafts. Igen har jeg klæbet et stykke karton på dobbeltklæbende Scortape 6×6 ark, før jeg har stanset “Hello” ud. Hele panelet er sat på kortbasen med dobbeltklæbende skumtape.

One thought on “Nyt DT-medlem Tina – Inspireret af stencil-tema’et

Comments are closed.