Resist Crayons Layout

Skrevet af Karina Beck.

Jeg har lavet et layout i dag, inspireret af et online kursus jeg har været på. Basis papiret er fra Lawn Fawn. Jeg har brugt fedte farver til at lave ord og små mønstre. Fedte farverne kan være Neocolor som her, men også børnenes billige fedtefarver kan bruges. Man lægger så vandfarve over og fedte farverne “skyr” vandfarverne. Jeg synes, at det er en fin teknik.

Jeg bruger tit teknikken i den SFO, jeg arbejder i. Der laver børnene sommerfugle, fisk, hjerter og så videre på A4 papir og får de sødeste billeder.

_DSC0203

Jeg har sat nogle af firkanterne på 3D puder.

_DSC0206

Rigtig god dag til jer.

Hilsen Karina

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.