TEMA – Æsker: En lille æske

Skrevet af Jytte

Der er bare noget sødt ved små æsker. De kan indeholde små overraskelser, en lille gave eller bare være til pynt.

Med denne lækre die, kan du selv lave de sødeste små tændstikæsker. Jeg har brugt et ark 30×30 fra de nye Maja papirer til selve æsken og indeni har jeg pyntet med et motiv fra 6×6 papirerne i samme serie.

009

012

Jeg har pyntet helt enkelt med lidt blonde, seambinding som jeg har indfarvet med Distress ink, abandoned coral (farven passer perfekt til papirerne) og en lille knap. Som “håndtag” på æsken har jeg brugt lidt et stykke metalpynt og en perle.

Hvad æsken skal bruges til er endnu uvist, men indtil videre pynter den på mit scrapbord.

1000 tak fordi du kikkede med.

Jytte 🙂

5 thoughts on “TEMA – Æsker: En lille æske

  1. Det er en skøn æske du har lavet.
    Den die er bare super, jeg har den også og er mega glad for den

Comments are closed.