TEMA – Heat Embossing: Kort med heat embossede tandhjul

Skrevet af KarinaHadsten

Jeg har lavet dette herre-kort med “rustne” tandhjul. Tit er det svært at lave kort til mænd, for det kan nemt blive lidt for feminint med blomster og fine kanter. Her har jeg gjort det lidt råt og maskulint ved at bruge brune farver, har tilføjet lidt rå effekt med en Mixed media die fra TimHoltz og så de “rustne” tandhjul.

Baggrunden har jeg sat sammen af rester af mønsterpapir. Den baggrund havde jeg faktisk liggende – det var et kort, som aldrig var blevet færdig. Jeg lagde mit mixed media gitter på og tandhjulene og det så fint ud. Så var det bare at få lavet et banner med teksten.

Mixed media gitteret er lavet med dette die sæt.

Tandhjulene skar jeg ud med dies i kvist karton. Jeg sværtede dem brune og brugte herefter en en limpude og embossede dem først med en orange og bagefter med en brun distress embossing pulver. Jeg kan godt li den struktur det gav.

Der er forskellige sæt af tandhjul dies – dem kan du finde her.

Jeg monterede tandhjulene med lim, men hævede det ene på 3D puder for at gi lidt 3D effekt.

– KarinaHadsten

2 thoughts on “TEMA – Heat Embossing: Kort med heat embossede tandhjul

Comments are closed.