TEMA – Lag på lag: Hello

Til ugens lag på lag tema kommer her endnu et kort. Her har jeg ikke brugt noget mønsterpapir, men derimod Distress Ink og transparent papir i stedet.

IMG_4599

Jeg har malet med Distress Ink på watercolor papir som første lag på kortet. Herefter har jeg lagt to stykker transparent papir forskudt af hinanden som det næste lag. Jeg har lavet en ramme ved hjælp af en die fra MFT: Inside & Out Diagonal Stitched Rectangle, den giver endnu et lag uden at dække resten til.

IMG_4607

“Hello” er en die fra Lawn Fawn og er stanset direkte ud fra et ark dobbeltklæbende tape. Den har jeg klistret direkte på det transparente papir og påført guldfolie henover den klistrede overflade. Jeg har pyntet med pailletter, som dels er stukket ind som det nederste lag og dels er sat øverst på rammen. Elefanten og den lille kanin er en del af det samme stempel og die sæt fra Avery Elle. De er malet med ProMarkers.

Hav en rigtig god dag.

[bloginn id=”0.1441953925443″] [bloginn id=”0.1441954232478″] [bloginn id=”ellie stempel”]

One thought on “TEMA – Lag på lag: Hello

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.