TEMA – Silhouette: Ferrero Rocher æske

Ferrero Rocher æske

Nu er vi kommet efter den 24 oktober og så må der produceres juleting hjemme hos mig :-))

Har lavet denne lille æske til 3 stk Ferrero Rocher, som vil være en sød værtinde gave her op til jul. Har brugt de søde papirer fra Maja Design ( paperpad )…. normalt ville jeg bruge husblads til vinduet, men i mangel af bedre, tog jeg et stykke overheads plastic og kørte igennem bigshotten med en embossing folder.

Æsken har jeg designet til Min silhouette maskine og får du lyst at prøve, ligger filen oppe under silhouette downloads.

og der ligger også en PDF fil, som du kan downloade og så bruge

 

Jeg har lavet æsken, således at man ikke behøver at lime den i enderne  for at lukke den, men udelukkende folde flapperne ind (en ide jeg fik af Laila).

 

har du ingen Silhouette maskine kan du følge DENNE VIDEO  og lave den med saks og kniv 😉

og så bare bruge min PDF skabelon

 

 

God fornøjelse

 

 

2 thoughts on “TEMA – Silhouette: Ferrero Rocher æske

Comments are closed.