Snemandssuppe

På Convention og til Kreative Dage hyggede vi os med at lave tags med lommer og opskrift med henholdsvis snemandssuppe og gløgg opskrift på. Ideen er så at man finder ingredienserne og putter dem i en cellofanpose der lukkes med bånd pyntes med tagget.

go-03

go-04

Det er det største tag jeg har brugt, og der er  foldet 6 inches nede. Teknikken er den samme på begge:  Først valgte jeg at bruge distress ink med applikator værktøjet og fine stencils med harlekin tern. Derefter et tyndt lag distress ink direkte med applikator værktøjet for at give det lidt distressed udseende. Ovenpå blev der stemplet med de lækre stempler fra Tim Holtz.

go-05

I bunden har jeg revet en rå kant. Da lommen var foldet op og limet fast kom der et tyndt lag stickles på den rå kant, placerede en lille smule et par steder og trak det ud i et tynt lag med en pensel (eller en finger :-))

go-06

Det lille tag blev lavet på samme måde som beskrevet ovenfor, og på bagsiden limede vi s opskriften på henholdsvis snemandesuppe eller gløgg.

go-07

Ved nogen af eksemplerne valgte jeg at gå lidt amok med stickles 🙂 her kantede jeg juletræet med grønt og pyntede både kugler og stjerne med rødt.

go-08

Et andet eksempel er det blå med snemanden. Det var faktisk en deltager der fandt på ideen først – at lave samme motiv på begge dele så man kan placere det lille tag i lommen og så stemmer motivet overens. Her kan du også se at jeg har stemplet på det store tag EFTER at jeg har limet lommen fast, så hele snemanden er synlig.

go-09

Jeg håber du kan bruge ideen, måske en lille værtindegave her i juletiden.

Gitte aka Godtesen

One thought on “Snemandssuppe

  1. Ja de var bare sååå fine, og pigerne er stadig vildt stolte over dem de fik lov at lave i Fredericia, og de skal bestemt IKKE gives væk til nogen ha ha ha, så vi må jo bare lave nogle flere så.

Comments are closed.