TEMA – Julepynt: Rosetter, som kan samles til julekugler

Skrevet af KarinaHadsten

Jeg faldt over denne video på facebook (youtube) og det måtte altså prøves. Det handler egentlig om nogle rosetter/blomster, som laves af cirkler af papir.

Jeg har brugt siderne i en bog med fin tekst. I stedet for at klippe cirklerne ud, som i videoen har jeg brugt cirkelpunches i to forskellige størrelser. Det gør det hele noget nemmere, men er selvfølgelig også muligt at klippe cirklerne. Fold hver cirkel efter anvisningerne i videoen. Jeg glemte faktisk at klippe den bue af, som de klipper af efter at cirklen er foldet. Men som man kan se bliver det stadig til fine blomster – dog tror jeg ikke de er så nemme at samle til fine kugler, som det også demonstreres i videoen. Men fine er rosetterne alligevel.

Her er billederne  af mine rosetter.

IMG_6616

 

Og her et par nærbilleder, hvor man kan se rosetterne

IMG_6617

IMG_6618

 

 

Tak fordi du kiggede med.

KarinaHadsten

2 thoughts on “TEMA – Julepynt: Rosetter, som kan samles til julekugler

Comments are closed.