TEMA – Gavemærker: Til-og-fra kort med julestjerner

Så fik jeg gang i produktionen af til-og-fra kort. Første kort er lavet med to forskellige størrelser Spellbinder dies, nederste lag i rød karton og øverste i mønsterpapir. Kanten på mønsterpapiret er sværtet med distress ink.

Jeg fandt et lille julemotiv formet som tag som jeg klippede ud og monterede på 3D puder efter at have sværtet det med samme farve distress ink (tea dye).

Til sidst blev det pyntet med små udstansede julestjerner og grene. Blomster stansejernet er fra Nellie Snellen, grenen er fra Leone Em.

image2

Det andet kort er også med en julestjerne men meget anderledes. Denne gang et firkantet kort lavet med Spellbinder, vinrød karton og mønsterpapir – kantet med distress ink.

Selve julestjernen er lavet med 12 medium birch blade, 6 small birch blade og så en nellie snellen julestjerne i midten. Hvert blad er blevet givet karakter ved at blive formet på en pude.  Jeg har udstanset tre snefnug i str small med hvert 6 ben, og så bliver der limet et blad på hvert ben, på den måde får jeg tre lag blomster som efterfølgende bliver limet ovenpå hinanden men forskudt så bladene er tydelige.

Blomsten er så monteret midt på kortet og til sidt fik jeg puttet lidt stickles på kanten af flere af kronbladene..

image1

Tak fordi du kiggede med.

Gitte aka Godtesen

One thought on “TEMA – Gavemærker: Til-og-fra kort med julestjerner

Comments are closed.