CHA 2016 – tanker her en uge efter

Nu er det godt og vel en uge siden CHA-messen sluttede, og jeg er ved at have fået pakket alle projekterne fra kurserne og alle brochurerne ud. Og jeg har fået bladret gennem de mange fotos jeg tog undervejs.
Det er dejligt lige at få genopfrisket minderne fra en fantastisk messe på den måde – og jeg vil da lige dele mine tanker med jer på denne kolde vinter-onsdag.

IMG_6048

En ting, som jeg lægger mærke til, når jeg går mine fotos og katalogerne igennem er bl.a. at scrap-papir med brædder / træ er på vej tilbage:
Det er efterhånden nogle år siden at den bølge rullede henover scrapverdenen sidst (og for nogle af os har den nok aldrig helt sluppet igen). Men nu er der nye papirer på vej – enten i form af hele serier kun med træ-motiver – eller som enkelte ark i nogle papirserier.

2016-01-12 10.56.45-1

IMG_6341

Tipi’er og drømmefangere fra indianernes verden – temaet gik igen på flere af standene på messen.
Her er det hos Spellbinders.

IMG_6361

Andre stande skaber blikfang på anden måde  –  f.eks. med et kæmpe-strikketøj, der fylder en hel standvæg!!!

IMG_6363

Jeg ved godt at jeg har vist blomster fra Susan Tierney-Cockburn flere gange før  –  men hun er altså bare SÅ dygtig.
Prøv lige at tjekke den macthende akvarel-agtige baggrund på det første kort. Det sætter jo blomster-hobbyen i et helt nyt perspektiv.

IMG_5823

IMG_5829

Papirhobby kan være mange ting.
Her er det et gør-det-selv kit til at bygge et jagt-trofæ i bølgepap og mønsterpapir.

IMG_5847

Og her er det silkepapirs-blomster i naturlig størrelse på Little B’s stand

IMG_5972

På messens sidste dag, er Ranger altid så søde at stille farveprøver og farvekort frem, så man lige kan samle sine egne farvekort til at tage med hjem til butikken.
Heldigvis havde de forberedt flere af farverne og malet farvebrikkerne hjemmefra, så man ikke skulle stå og smatte med maling selv, men bare lige klistre de små farvefirkanter på de fortrykte ark.

2016-01-12-10.02.45
Der er allerede mange af jer der spørger til hvad jeg får hjem til butikken – og her er et lille udpluk  de ting, som I helt sikkert vil kunne finde hos mig  –  forhåbentlig inden alt for længe.

Distress Crayons – de nye lækre farvestifter fra Tim Holtz.
De kommer i sæt á 6 forskellige farver.

2016-01-12-10.10.03

Fra Lawn Fawn kommer der selvfølgelig en masse nye stempler og dies.
Og så er deres nye papirer også et must-have.
Der kommer både en serie med plaid-ternede mønstre i skønne pasteller – og en serie med polkaprikker i lækre lyse farver.
Begge som hhv. 12×12″ kits og som 6×6″ blokke.
Jeg er nok selv mest forelsket i de ternede ark…

2016-01-11-14.26.58

Fra Zig / Kuretake får jeg et udvalg hjem af forskellige sæt med de fantastisk lækre Clean Color Real Brush.
Det er akvarel-tusser med spidser af ægte hår – og som “gammel” akvarelmaler var jeg vildt imponereret, da jeg fik mulighed for at afprøve dem.
Jeg var blevet spurgt fra flere sider, om jeg kunne tage dem hjem, fordi der har været talt med begejstring om dem i mange YouTube-video’er. Men jeg har flere gange “brændt nallerne” på ting, der ikke helt viste sig at leve op til anbefalingerne i video’erne, når man først fik dem i hænderne selv. Så det har til tider været meget dyre lærepenge, så jeg ville lige være 100% sikker inden jeg investerede i dem – for de er desværre langt fra billige.

Så derfor var jeg selvfølgelig skeptisk  –  men lige med disse her må jeg sige, at de lever op til deres rygte – og mere til.
De er superlette at farvelægge med, og de blender fint med hinanden – og ikke mindst er de rigtig nemme at tone ud med en vandpensel bagefter.

Mit største dilemma bliver, hvilket sæt jeg selv skal vælge at købe – skal jeg nøjes med 12 farver, når de nu er så nemme at blende – skal jeg vælge 24 eller 36 for at halvgardere mig og være rigtig godt dækket ind – eller skal jeg gå all-in og købe det store sæt med 60 forskellige farver, for ikke at komme til at mangle nogle? Beslutninger, beslutninger…

2016-01-11 10.54.29-1

Udover de ting, der allerede er bestilt hjem, så har jeg også set en lang række af “måske’er” på min tur rundt i hallerne.
Den nye lille maskine fra Spellbinders – Prizm – kunne måske være interessant som et supplement til BigShot. Den kan kun tage smalle dies, men til gengæld er den nem at have med ud. Og til en pris på der ser ud til at kunne lande på ca. 400 kr. er det vist ikke helt uinteressant, selvom der også var andre mærker der gav deres bud på en mini-diecut-maskine…

IMG_5984

P.S.
Jeg er i gang med at få samlet tingene sammen til blog-kommentar-konkurrencen – så jeg regner med at kunne trække en vinder (eller to) i løbet af 3-4 dage.
Så hold øje med bloggen og se om DU skulle være den heldige vinder!

 

IMG_6225

P.P.S.
Når man er tosset med farver, så er sådan en bland-selv-slikbutik da helt fantastisk (det var hhv. Jelly Beans og M&M’s).
Jeg blandede mig en lækker pose med M&M’s med alle de blå og turkise farver. Og nu nænner jeg slet ikke at spise dem, fordi det ser så pænt ud, når de bare ligger der i posen!
Jeg må finde en pæn slikskål frem til at have dem i, så jeg rigtig kan nyde synet.

21 thoughts on “CHA 2016 – tanker her en uge efter

 1. Sørg for at pakke den skål væk inden du får besøg af mig næste gang, du ved hvordan jeg har det med “fritgående slik” 😛

  Knus
  Gitte

 2. Det hele ser så spændende ud. Jeg glæder mig til kommende nyhedsbreve fra Hobbyboden!! 🙂

 3. Hvor må det ha været en utroligt spændende tur. Det har ihvertfald været en fornøjelse at følge dig og være på sidelinien. Glæder mig specielt til at få fingerene i den lille dies-maskine.
  Ha en forsat dejlig dag..

 4. Tak for endnu et kik 🙂
  Håber du kom godt hjem derfra 😉
  Elsker det der lækre papir med træstruktur noget, fedt at det kommer mere frem igen 🙂

  Uhhh jeg tror ikke jeg ville kunne lade den der slikpose være selvom det så godt ud uberørt hiihi…

 5. Det lyder spændende Gitte også den lille Prizm fra Spellbeinders ,
  bare pensionist pengepungen var lidt tungere, 🙂 så var der rigtig mange fristelser !!

 6. Hold så lige op hvor kommer der godt nok mange lækre ting og sager, man er da vist snart nødt til at skal have en flise i hvert fald på deltid, hvis man skal ha alt det man gerne vil LOL.
  Blir vildt spændende at se det hele, som det dukker op.

 7. Ih, jeg havde ellers håbet der også stod lidt om nye varer fra Altenew. Der må jeg vist bare vente og se……men det kunne nu være fedt! 🙂

 8. Hej Gitte
  Det er altid så spændende at læse om, hvad du finder, når du er på messe. Du fortæller det så levende, at jeg ihvertfald bliver meget begejstret over alle de spændende ting, du får hjem. Men det må godt nok være svært, at skulle beslutte sig til hvad der skal købes og ikke. Du har så skøn et varesortiment, men kan se at den fortsætter med at blive endnu bedre.
  Tusind tak Gitte fordi du lader os få del i dine oplevelser.

 9. Det var et fedt indlæg. Hvor er det sjovt med papiret med brædder og træ. Sjovt at tænke – nå ja det har vi da set før. Og sjovt med drømmefangerne – den havde jeg ikke set komme – og så alligevel. Hende babyfotografen Medine fotograferer også babyer i drømmefanger – sikkert en trend fra USA, så den er bare ramt ind i flere verdener. Det tror jeg da der kan komme en masse fedt ud af. 🙂 Og så glæder jeg mig bare til at se alt det andet. :b

 10. Det er helt fantastisk hvad du har fået “fanget” af spændende ting, det lyder spændene med akvareltusser, og den lille Prizm.

 11. Flere dejlige billeder!, beretninger og skønne farver – bestemt også på slikket ….. kan godt forstå du ikke nænner at spise det 😉
  Sidder og klapper i hænderne ….. du for Zig “pensel tusserne” hjem ….. 🙂 JAAAAA
  Enig det bliver svært at vælge “størrelse” har ønsket mig dem så længe 😉 Glæder mig til de kommer og spændt på hvad priserne lander på.

 12. Hvor ser det skønt ud, det hele. Og hvor jeg missunder dig at gå derovre i al den inspiration…. Jeg glæder mig til at se alle nyhederne på messerne.

 13. Uuhhh ja det er super lækker blomster glæder mig til at se de lækker ting du får hjem 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.