TEMA – kraft/kvist: Et lynkort

Fandt lidt inspiration på pinterest og efter at ideen var plantet i mit hoved gik der 15 min i scrapværelset og så havde jeg lavet dette simple og søde kort.

IMG_6863[1]

Jeg har foldet et stykke kvistkarton, sværtet lidt med min yndlings distress sværte – ground espresso – gennem en stencil. Fandt en rest mønsterpapir og klippede til, så det passede i bredden og den højde jeg ønskede. Stansede med en borderpunch i noget mørkebrunt karton og skar til, så det passede i bredden og højden. Monterede det hele – rundede hjørner for neden. Stemplede min tekst. Sværtede kanter og monterede et stykke twine. Lettere bliver det ikke 🙂 Jeg elsker de brune farver.

Tak fordi du kiggede med.

KarinaHadsten

One thought on “TEMA – kraft/kvist: Et lynkort

Comments are closed.