TEMA – kraft/kvist: Farvelagt motiv på kvist-karton

Her har jeg lavet et kort, hvor jeg har brugt kraft karton ikke kun til kortet, men også til stempelmotivet. Jeg syntes, det giver sådan en fin effekt, når man maler med farveblyanter på kraft karton.

FullSizeRender

Rammen på kortet er stanset ud i kraft karton med en die fra MFT “Inside&Out Diagonal Stitched Rectangle Stax” og det lyse karton i midten er stemplet med “Distressed Stripes” fra MFT. Hunden er fra stempelsættet “You Make My Tail Wag” fra MFT, hvor der også er et die-sæt til. Hjerterne er stanset ud i rødt karton med die-sættet “Mini Heart Collection” fra Memory Box.

Hav en rigtig god dag 🙂

2 thoughts on “TEMA – kraft/kvist: Farvelagt motiv på kvist-karton

  1. Det er godt nok et sødt kort! Kan særlig godt lide, at kortet fremstår enkelt, men er fyldt med kreative detaljer.

Comments are closed.