Tema – Watercolor/vandfarve: Dyppeteknik – et enkelt kort

I mit forrige indlæg forklarede jeg hvordan jeg lavede baggrunden til en masse kort, som så efterfølgende blev skåret ud. Jeg syntes, at dette kort var lidt for sig selv og fortjente et indlæg for sig selv. Baggrunden er stadig lavet ved at dyppe i vandfarve lavet af distress inks med vand. Kortet er pyntet lidt anderledes – og meget minimalistisk. Jeg forsøgte mig med et stykke washi tape, som jeg er en skovl til at få brugt, så det er altså det lille prikkede stykke nederst til venstre – jeg synes faktis kdet passede ret godt til den orange matte og den smule orange, der er på baggrunden.

WatercolorKort

Ud over washi tapen er der udelukkende pyntet med en udskåret tekst. Det er de nye “De bedste ønsker” dies fra Nellie Snellen, som er helt fantastiske. For det første en kæmpe fordel at de er lavet på dansk og så er der det særlige ved lige det her sæt tekster, at der er skygger med til teksterne. Så der er altså en die, som udskærer selve teksten og en die, der udskærer det, som på dette kort er sort. Det giver en helt særlig effekt. Samtidig synes jeg, at teksten giver godt fyld til kortet, så det kræver faktisk ikke så meget mere.

WatercolorKortDetaljer

Tak fordi du kiggede med.

KarinaHadsten