Tema – Watercolor/vandfarve: Gelatos og stempler

Der er rigtig mange måder at arbejde med Gelatos på her kommer et par stykker fra min hånd. Som det første kunne du jo prøve at male direkte på dit stempel med dem! Her har jeg valgt et baggrundsstempel fra Hero Arts. Blomsterne er farvelagt med rosa, lilla og gul, og tremmerne er lavet i grøn. Derefter har jeg sprayet forsigtigt med vand (hold god afstand så det bliver en “sky” af vand du påfører) og stemplet på hvidt akvarelpapir. Da det er en meget mættet farve så kan du faktisk spraye med vand igen og stemple igen af flere omgange, det bliver mere og mere dæmpet i farven jo flere gange du gentager det med.

IMG_1599

En anden mulighed kunne jo være helt simpelt at stemple før eller efter du har brugt gelatos til at lave baggrunden med. I dette tilfælde har jeg lavet en masse små platter i forskellige farver; rosa, to blå og sølv. Herefter har jeg benyttet en vådserviet og behandlet en farve ad gangen, hver gang med et rent stykke serviet. Du skal dog huske at bruge vandfast stempelsværte hvis du arbejder med gelatos ovenpå stempelmotivet bagefter.

IMG_1629

 

Tak fordi du kiggede med,

Gitte O – aka Godtesen