Layout fra convention – Den kinesiske mur … igen

Selvom jeg havde lavet et LO med den kinesiske mur til Scrap i Ejsing skulle det ikke forhindre mig i at lave endnu et LO om Den kinesiske Mur til convention. Dette var mit bidrag til skitsekonkurrencen. På skitsen var der et stort billede, som jeg valgte at dele i 9 små billeder. Baggrunden lavede jeg med lidt texture paste og nogle stencils og så lidt spray stain – nå ja og lidt baggrundsstempler.

Kina1

Når man har så mange billeder er der ikke så meget plads til pynt, men jeg lavede et lille cluster af pynt i nederste venstre hjørne. Her brugte jeg bla. en gammel nøgle, hvilket jeg syntes matchede billederne ret godt, da der var billedet med alle hængelåsene fra Den kinesiske mur. Ellers var der blomster af forskellig slags, lidt ostelæred og nogle halvperler og så en lille gren skåret med dette fantastiske sæt med Wildflowers fra Tim Holtz. Den store Hessian-blomst er også hjemmelavet med Tattered flowers fra Tim Holtz.

Kina2

I den anden side af billederne lavede jeg et mindre cluster af pynt. Her brugte jeg en skøn border-agtig die fra Creative expressions – Graceful lace trim, som lige bliver puttet ind under billederne sammen med lidt ostelærred og pyntet med lidt halvperler osv. På billedet her kan man også se lidt af baggrunden med texture paste og baggrundsstempler.

Kina3

Her et nærbillede af bunden af layoutet og lidt mere af pynten.

Kina4

Tak fordi du kiggede med.

– KarinaHadsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.