Layout fra Scrap i EJsing – Den kinesiske mur

Til Scrap i Ejsing lavede jeg dette LO til skitsekonkurrencen. Jeg havde en masse lækre billeder af Den kinesiske mur og havde en ide om at jeg ville prøve at scrappe et i S/H. Det samlede LO endte med at være meget neutralt i farverne – gråtoner med et lille strejf af lidt brunlige nuancer. Jeg lavede lidt mur på baggrunden med texture paste – tænkte det passede godt til temaet. Jeg havde et stempel  med nogle kinesiske tegn. Jeg pyntede med en masse klassisk dims og krydrede med lidt pynt, som var hjembragt fra Kina: ispinde, en pind fra en corn dog, små stykker af avis.

KinaSH1

Her er vi lige lidt tættere på en af de clusters af pynt jeg har lavet på layoutet. Har halveret et par blomster, for at bruge dem, som pynt helt op ad kanten. Pinden med de kinesiske tegn er fra en kinesisk corn dog, som er taget med hjem fra Kina. Derudover er der pyntet med et tag og en halv træramme, træstjerner og halvperler. I bunden af clusteret har jeg et lille stykke ostelærred, som er trukket voldsomt ud i trådene. På det her billede kan man også se de kinesiske tegn fra stemplet, som jeg har købt på et loppemarked.

KinaSH2

Her har jeg zoomet ind på et andet cluster bestående af blomster, lasercuts, træramme, stjerner, halvperler og så en lille charm i form af en drage, hvilket passer ret godt til det kinesiske tema.

KinaSH3

Og til sidst lige et mindre cluster af pynt. Igen en halv blomst op mod kanten. Ostelærred går igen. En halv træramme, stjerner og halvperler.

KinaSH4

Tak fordi du kiggede med. Håber det kunne inspirere.

– KarinaHadsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.