TEMA – Vis mig dit klædeskab: Omvendt…

Gitte gav os udfordringen “vis mig dit klædeskab”, find inspiration i klædeskabet til scrap. Med det samme tænkte jeg…. det må være noget med lilla, jeans eller sommerfugle 🙂 men så var jeg ude ved min vanlige “stofpusher” i anden anledning (altså det stof man syr tøj af :-)) og faldt over det her stof! er det kun mig der kan se Tim Holtz inspiration i det stof?

IMG_2098

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og så slog det mig, man kunne jo også forstå udfordringen modsat! vis mig hvordan dit klædeskab bliver inspireret af din scrapbooking. Jeg købte fluks 75 cm af stoffet og så hjem til symaskinen 🙂 Det blev der så denne top ud af, beklager den dårlige billedkvalitet men jeg har ikke nogen til at tage billeder af mig så det bliver selfie via spejl 🙂

FullSizeRender

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og her er den uden mig i 🙂

IMG_2097

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det slog mig faktisk at min scrap hobby jævnligt smitter af på min garderobe, hvordan jeg sætter farver sammen, hvor modig jeg kan være med mønstre og den slags… eller er det den anden vej? Det er vist et klassisk hønen og ægget spørgsmål.

Tak fordi du læste med på denne lidt anderledes scraphistorie 🙂

Gitte O  aka godtesen

 

2 thoughts on “TEMA – Vis mig dit klædeskab: Omvendt…

  1. Sjov ide! Jeg bor i øvrigt (midlertidig) i USA, og herovre er man begyndt at kunne købe Tim Holtz-stof i hobbybutikkerne, så måske kan du snart lave en ægte Tim Holtz-trøje?

  2. Sjov ide! Jeg bor i øvrigt (midlertidig) i USA, og herovre er man begyndt at kunne købe Tim Holtz-stof i hobbybutikkerne, så måske kan du snart lave en ægte Tim Holtz-trøje?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.