TEMA – Vis mig dit klædeskab: Sort/Hvid bluse

Gitte gav os en udfordring, at lave et projekt inspireret af et stykke tøj fra vores klædeskab. Jeg ELSKER at finde inspiration de mærkeligste steder, men klædeskabet havde jeg ikke lige overvejet. Pludselig kiggede man helt fjollet på sit eget tøj. Jeg fandt ret hurtigt denne trøje – og var sikker på at den skulle være inspiration til et kort. Ideen måtte dog modne i lang tid i mit hoved før jeg vidste hvordan opgaven skulle gribes an.

TernetBluse

Jeg var interesseret i det ruder-formede mønster på trøjen. Også kanten for neden, hvor mønstret brydes. Jeg fik også V-halsen med og de 3 knapper øverst. Kortet kom til at se sådan ud.

TernetBluse1

Jeg lavede baggrunden med sort sværte på hvid karton med denne stencil fra Tim Holtz. Jeg skar et passende stykke af og monterede de 2 stykker “ternede” hvidt karton på det sorte karton. Lavede dog først et hak ned øverst i det øverste stykke, for at simulere V-halsen. Jeg prikkede nogle huller til syningen mellem de to stykker hvid karton og syede nogle store hvide krydser. Pyntede med et par blomster og et lille banner med TILLYKKE.

Her er et nærbillede af syningerne og pynten.

TernetBluse2

Her er lige et andet nærbillede, hvor V-halsen og knapperne kan ses.

TernetBluse3

Tak fordi du kiggede med. Håber du fik lyst til at kigge nærmere på dit eget klædeskab 🙂

-KarinaHadsten

4 thoughts on “TEMA – Vis mig dit klædeskab: Sort/Hvid bluse

  1. Det er et flot kort du har fået ud af at kigge på din bluse – godt tænkt 🙂
    Det lyder som en udfordring der kunne være sjovt at prøve!
    Kan rigtig godt lide detaljen med de store sting der syr mønster delene sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.