Et par kort med Tim Holtz Mixed Media #2 dies

Det er ingen hemmelighed at jeg elsker dies og nogle af de mest fantastiske er de mange hjørne dies som er kommet på markedet. De skærer mønsteret i papiret i stedet for som andre dies at skære en die cut ud. Tim Holtz har lavet 3 helt fantastiske Mixed Media sæt og jeg har lige købt sæt #2.

Så jeg måtte i gang med at lege. Det første kort er meget simpel men ligner alligevel en million. Jeg har brugt papir fra Riddersholm Tailgate Marked til begge kort samt Tillykke die fra Nellie Snellen, elsker hendes dies med danske tekster….

Jeg har skåret mønsteret i papiret så man kan se baggrunden igennem. Baggrunden er Bazzill karton i den lækre farve Blue Calypso. Papir og blade er distresset med Ground Espresso distress ink.

DSC09898

Kortet har derefter fået en lille gruppe blomster og blade samt en lille sløjfe af twine.

DSC09900

Det andet kort er lavet med die fra samme serie, blot har jeg denne gang valgt standse mønster i 2 hjørner. Og i stedet for blomster er der kommet sommerfugle, også fra Tim Holtz.

DSC09904

Et nærbillede af et af hjørnerne.

DSC09909

Sommerfugle dies kommer med 2 fine sommerfugle og matte til dem begge. Jeg har ikke limet dem sammen da jeg gerne ville have lidt dimension i Sommerfuglene. Så de er kun samlet på midten.

DSC09911

Else

8 thoughts on “Et par kort med Tim Holtz Mixed Media #2 dies

  1. Hvor er de flotte. Det er smukt, når baggrund og “tillykke ” har helt samme farve. Har ellers ikke været så vild med dies som ikke skærer diecuts ud, men nu er der da vist opstået et mut behov (igen!)

  2. Hvor er de flotte. Det er smukt, når baggrund og “tillykke ” har helt samme farve. Har ellers ikke været så vild med dies som ikke skærer diecuts ud, men nu er der da vist opstået et mut behov (igen!)

Comments are closed.