Tema – Afmaskning: Distresset baggrund

Frøstandesssss

 

Mit bud på maskning  denne gang er  såre simpel…. har brugt et stykke bredt washitape, 3cm, og revet det på langs. Satte det på mit karton ( bazzill coconut swirl ) og distressede med fire farver. Pistede lidt vand på og fjernede derefter tapen igen.

Stemplede motivet tre gange…sidste stempling kom jeg ingen sværte på

 

Ha en rigtig dejlig dag !!!!

12 thoughts on “Tema – Afmaskning: Distresset baggrund

 1. Kortet er superflot, men jeg kan ikke lige helt forstå hvad det er du skriver du har gjort, for jeg går ud fra at striben med farve er det du laver med distress ink, og så kan du da ikke have et stykke tape på der men alle de andre områder på kortet eller også forstår jeg ikke hvad det er du skriver.

  1. Tak 🙂
   Jeg har revet mit tape i stykker på langs og klistrer det på kartonnet på langs med en afstand på ca 5 cm…. vender det revne mod hinanden Og der imellem sværter jeg
   Håber det er forklaring nok, ellers viser jeg dig et billed af det

   1. Tak for din uddybning, så nu forstår jeg hvad du gør, men manglede lige den der vending med afstanden på de 5 cm, så det er inde på lystavlen nu 🙂

Comments are closed.