TEMA – Kort der kan noget: Pop up baby kort

Der findes rigtig mange forskellige udgaver af pop up kort på nettet og Pinterest. Denne gang vil jeg vise et sødt baby pop up kort.

Forsiden er lavet på et lyserødt kort base foldet så det måler 17 x 14,5 cm. De nederste hjørner er rundet. Papiret er noget gammelt Basic Grey papir som jeg fandt i gemmerne. Forsiden er pyntet med en oval ramme, barnevogn fra Marianne design, Tillykke fra Nellie Snellen og blomster fra gemmerne. Bladene er lavet med Martha Stewart punch. Alle sidderne på kortet har fået distress ink – Ground Espresso.

DSC09826

Jeg har valgt at bruge samme papir inden i kortet. Jeg har lavet et ovalt skrivefelt som er pyntet med 3 halv perler.  Gynge hesten er fra Marianne Design og er sat på med skumpuder

Inden i kortet har jeg lavet 4 pop up blokke hvor jeg har standset bogstaver ud og limet på.

DSC09834

Blokkene er lavet ved at folde et stykke hvidt karton så det måler 16,5 x 14 cm. I folden har jeg skåret de 4 blokke. Hver blok er 3,5 x 3,5 cm og der er 0,5 cm mellem hver blok. Blokkene er så foldet ud og de små strimler foldet ind. Til sidst er det limet på inden i kort basen.

DSC09840

Og til sidst lige et nærbillede af blomsten på forsiden. Jeg fandt også en lille sutteflaske charm i gemmerne.

DSC09829

Håber I får lyst til at prøve.

Else