Ombré baggrund med Altenew Inks

Pia her med mit første DT indlæg for Hobbyboden. Har glædet mig rigtig meget til at være med til at inspirere Jer alle sammen 🙂

Til mit første kort har jeg leget med mine nye Altenew Ink Cubes, som jeg købte hos Gitte på min fødselsdag. Altenew laver sværtesæt af 4 koordinerende farver, som blandt andet er perfekt til lag-på-lag stempling. Men jeg har brugt dem til at lave en super flot ombré baggrund til mit kort. Farverne harmonerer perfekt sammen og giver derfor en flot glidende overgang fra mørk til lys tone.

IMG_3477_Pia Larsen

Til dette kort er det Altenew’s “Red Sunset” koordinerende sværtesæt, som jeg har brugt. Det indeholder farverne “blush”, “Rouge”, “Crimson” og “Velvet” (Lys til mørk).

Jeg har brugt et Ink Blending Tool til at skabe min ombré baggrund. Med Ink Blending Tool’et kan man lidt efter lidt påføre sværten på sit karton. Det giver samtidig mulighed for at mixe forskellige sværtefarver sammen. Ink Blending Tool’et er særligt rigtig god til Tim Holtz’ distress Inks, som er meget nemme at mixe sammen. Men man kan sagtens bruge dye inks, som jeg har gjort til dette kort.

Min kortfront og sorte kortbase er die-cuttet med brug af Lawn Fawn´s “Stitched Rectangles”. Jeg er total solgt på de frame dies, som nu findes på markedet med stitched detaljer eller andre detaljer. Hvad enten man er til stitch, cross-stitch, prikker eller andet, så er der masser af lækkerier 🙂

 

IMG_3479a_Pia Larsen

På min færdige ombré baggrund har jeg stemplet med Altenew’s “Painted Butterflies”. Jeg har valgt kun at bruge 2 ud af 3 lag-på-lag stempler, hvilket er gjort helt med vilje. Jeg ønskede nemlig, at min ombré baggrund skulle have lov til virkelig at træde i karakter. Til at stemple sommerfuglene med har jeg brugt Hero Arts “Soft Granite” og Memento’s “Tuxedo Black”. Den grå sværte giver lidt en smule ekstra dimension til sommerfuglene uden at være for dominerende.

IMG_3478_Pia Larsen

Altenew’s “Painted Butterflies” er et lag-på-lag stempelsæt, hvor man ikke behøver at stemple 100% præcist for at få et godt resultat. Motiverne er tegnet med et sketchy-look, hvilket giver stort kreativt råderum i forhold til stempling.

Pia :o)

 

4 thoughts on “Ombré baggrund med Altenew Inks

  1. Stort tillykke med dit nye DT job. Glæder mig til at se dine kreationer. Super lækkert kort du har lavet. Ombre er altid så flot 🙂

Comments are closed.