TEMA – Efterårsfarver: Gule – røde – brune farver

Når jeg tænker på efteråret tænker jeg først og fremmest på de mange flotte gule, røde og brune farver. Så de farver måtte jeg også lige lege lidt med.

På dette kort har jeg derfor leget med distress ink i farverne:

Scattered straw
Wild honey
Rusty hinge
Fired brick

Walnut stain  + aged mahogany

jeg har brugt en maske fra Crafters Workshop med firkanter og er startet med de lyse farver øverst. Jeg har lige startet næste farve i bunden af forrige firkant – dette for at blende farverne lidt. På de nederste har jeg blandet 2 farver for at få den rigtige rødbrune farve. Efter jeg har distresset har jeg stemplet med et Kaiser Craft stempel – stadig med masken på. Kartonen er distresset i kanten og sat på en craft matte.

Til sidst har jeg stemplet en tekst og har limet 2 die cuts fra Tim Holtz Wildflowers sættet.

DSC09917

Et nærbillede af det fine stempel. Måtte stemple 2 gange da jeg først prøvede med brun stempelsværte, men det fungerede ikke. Så jeg stemplede ovenpå med sort.

DSC09920

Else