TEMA – Efterårsfarver: Kort fra convention

Til convention i oktober var der som altid konkurrencer – dette indlæg handler om mit bidrag til skitsekonkurrencen for kort. Vi fik denne skitse at arbejde med.

d596c35747f9a8de3b0331175ef7070bJeg ved ikke hvorfor, men jeg syntes ikke lige baggrund med stemplet tekst, som skitsen ellers lagde op til, tiltalte mig. Så jeg valgte en anden tilgang. Jeg havde kort forinden anskaffet mig en die til patchwork, så den måtte prøves.  Ud over det var jeg lige faldet pladask for nogle sæt med rammer fra Creative Expressions. De består af en række dies, som kan kombineres på rigtig mange måder. Her har jeg brugt dies fra sættet så der bliver udskåret en krans med et skønt hulmønster. Den ramme jeg har brugt til dette kort er denne. Se flere sæt af rammer og andre lækre dies fra Creative Expressions her.

Convention kort - skitse

Ud over rammen er der pyntet med en stor blomst fra gemmerne og lidt små på siden og så et banner med tekst. Teksten er stemplet med et stempel fra et af de nye sæt, som Gitte selv har lavet. De stempelsæt har de mest fantastiske tekster og står bare kniv skarpt i stemplet. “Hjertet får aldrig rynker” er fra dette sæt.

Detaljer1

Her et nærbillede af selve patchworkfirkanterne, hvor man kan se at de har stitches – selvom jeg har distresset kanterne. Jeg kan rigtig godt li det distressede look, men kan nu også forestille mig at man kan lave rigtig meget sødt med de helt enkle patchwork firkanter med tydelige syninger. Mulighederne er mange og man kan hurtigt skære masser af firkanter, da der bliver skåret 16 hver gang.

Detaljer2

Tak fordi du kiggede med.

– KarinaHadsten

Save

4 thoughts on “TEMA – Efterårsfarver: Kort fra convention

  1. Super flot. Smukke farver. Må jeg spørge om , hvad bruger du til at distresse kanterne med? Måske et dumt sp

  2. Super flot. Smukke farver. Må jeg spørge om , hvad bruger du til at distresse kanterne med? Måske et dumt sp

Comments are closed.