Gavemærker i lange baner

Da jeg fornylig var på sommerhustur med en flok scrap-veninder, brugte jeg det meste af tiden på kort og gavemærker til velgørenhed.
Her kommer et lille kig på nogle af dem jeg lavede  –  måske kan du selv blive inspireret til at lave årets gavemærker til julepakkerne under træet?

gavemarks1

På mærkerne herover har jeg brugt kvistkarton og rester af mønsterpapir, som jeg har stemplet et lille rådyr på og bagefter monteret på spejlblank sølv-karton.

Alle gavemærker er lavet af A4 ark delt i 8 dele, som så hver er foldet. Så ender man med et dobbelt gavemærke der måler ca. 5 x 7,5 cm.

gavemarks2

Både mærkerne herover og herunder er lavet med udskæringer fra Silhouette-maskinen.
Jeg har brugt det selvklæbende karton fra Silhouette, så jeg slap for at sidde og fedte med lim bagefter.
Rådyrhovederne er egentlig en rest  –  men jeg elsker, når man kan bruge begge dele af et motiv (både selve motiver og det der bliver tilbage, som i dette tilfælde).
Gavemærkerne er derudover pyntet med lidt bling-bling / halvperler.

gavemarks3

Og her er en af pakkerne med gavemærker, som jeg donerede til Cancer-kort.
Det er sådan en skøn fornemmelse at man kan hygge sig med sin hobby og få brugt nogle rester, samtidig med at man støtter et godt formål.

gavemarks4

2 thoughts on “Gavemærker i lange baner

  1. Rart at se lidt til og frakort, synes det har været lidt svært at finde inspiration i år (selv på pinterest).
    …. og rester er til for at blive brugt, og det er som regel gode mønstre der er rester af 😉

  2. Hvor er de søde alle sammen 🙂 god måde at få brugt nogle rester på…..det burde jeg helt bestemt lade mig inspirere af 😉 må se om jeg for tid til det. Flot donation til cancerkort!

Comments are closed.