Lag-på-lag stempler fra Hero Arts – CHA 2017

Jeg har indtil nu ikke rigtigt kunnet se lyset med de her lag-på-lag stempler, nok mest fordi jeg har været en klovn til at bruge dem ;-). Men på CHA fik jeg lejlighed til at lave to forskellige kort hos Hero Arts, og så gav det pludselig mening!

Det første kort var nu mest sjovt af en anden grund, her sad to unge mænd og lavede make-and-take, tvillinger på vel omkring 20-22 år. Den ene fortalte så at det var hans bror der var designeren af stemplet med crossianten, og det var virkelig sjovt at se hvor forlegen den unge mand blev de vi roste ham 🙂 Nå men til kortet. Jeg må erkende at andet lag blev lidt skævt, på grund af det skarpe lys i hallen kunne jeg simpelthen ikke se lag nr 1 gennem stempel blokken så det blev en anelse forskudt. Men hvor det det et lækkert motiv der dukkede op lidt efter lidt.


Ved det andet kort blev det pludselig meget nemmere! her havde de nemlig fundet en Misti frem, og nu var det jo pludselig nemt at placere tingene præcist. Denne påfugl består faktisk af hele 5 lag, hvor det sidste lag blev stemplet med embossing sværte og embosset med klar embossing med lidt glimmer i. Det er virkelig en flot påfugl man får ud af processen, sjovt at se den blive til.

Tak fordi du kiggede med, Gitte O aka Godtesen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.