TEMA – Embossingfoldere: Babykort med babyfødder

Jeg er vild med babyfødder, så denne embossingfolder kunne jeg ikke stå for: Embossing folder med babyfødder. Et super enkelt kort, hvor baggrunden er embossede fødder. Den hvide kant for neden var en rest fra et andet kort, som tilfældigvis passede perfekt I størrelsen, så det måtte jeg bare bruge. Pyntede med et lille lokomotiv fra dette skønne tog

Og et lille billed tættere på. Jeg har pyntet togets hjul med halvperler.

Tak fordi du kiggede med.

– KarinaHadsten

 

4 thoughts on “TEMA – Embossingfoldere: Babykort med babyfødder

  1. Det er rigtig sødt / fint kort, men jeg kan jo ikke tåle at se den Embossing med de baby fødder, når jeg endnu ikke har fundet den i handlen, men måske nogen kan hjælpe…..!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.