TEMA – Embossingfoldere: Embossing Diffuser set

Kender i Embossing Diffuser sættet fra Sizzix? De er fantastiske. Sættet består af plader som skal erstatte en af skære pladerne når man embosset i en  big shot. Derved kan man lave områder hvor der ikke bliver embosset.

Jeg har brugt en til at lave dette kort. Efter embossing har jeg sværtet med Ground Espresso  Teksten er stemplet i ovale hvor der ikke er embosset. Teksten er fra et af Gittes lækre sæt stempler. Bilen er en die fra Sweet Dixie Die og diamanterne er fra CREAlies. Korter har fået en sort baggrund inden det er sat på en hvid kort base.

sættet ser sådan ud (beklager billedkvaliteten, mangler dagslys……)

Jeg har brugt en lækker embossing folder fra Crafters Companion og hvidt karton.

lige et par nærbilleder.

Tak fordi i kiggede med

Else

 

[bloginn id=”0.1494402520708″]

2 thoughts on “TEMA – Embossingfoldere: Embossing Diffuser set

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.